Anita Øren

Kunstutstilling 2019

Anita Øren

Er 63 år. Bodde de 7 første årene på Hildre, flyttet så til Vegsund. Mor og besteforeldre er fra Hildre. Er utdannet intensivsykepleier og psykiatrisk sykepleier. Har jobbet 20 år på sykehuset og 20 år i Haram kommune.

Anita har malt siden tidlig i 20 årene, har alltid likt å prøve nye teknikker og utforske disse. Hun har vært innom porselensmaling, akvarell, silkemaling, olje, reproduksjon av antikke dukker fra 1800 tallet. Nå fokuserer hun mest på akryl som sitt medium, og har gått fra det figurative til det mer abstrakte. Hun har deltatt på 40-50 ulike kurs, og lært ulike teknikker. Har også vært på sommerkurs på Nansenskolen på Lillehammer. Har deltatt på forskjellige kunstutstillinger, og utstilling i «Det lille galleri» i Ålesund.

Anita bruker kreativitet og maling for å koble av, og hente energi. Inspirasjon kommer fra fjellturer og naturen ellers. I maleriene sine er hun opptatt av farger:

1) hvordan de påvirker hverandre

2) hvordan de påvirker oss og gir oss energi.

Hun håper at bildene hennes kan være en fargeklatt på veggen som er interessant å betrakte, igjen og igjen. Ønsker ikke å bruke titler på bilda for da hentyder man det til å skal forestille det ene eller det andre. Når det er uten tittel så er det fantasien til seeren som bestemmer, og det blir ditt eget motiv. Når bilda er helt abstrakte så ser vi ulike ting. Og vi kan se forskjellige motiv for hver gang vi betrakter det.

Anita ved et av sine flotte malerier .
God prat i vakre omgivelser med flott kunst på veggene, kan det bli bedre?
Lepsøyrevet Fyr malt av Anita Øren

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.08 | 12:52

Hei! Ja, det skal der være, siste helga hver mnd.
Har ikke lagt ut ennå, må sikre meg folk først. Men det har ordnet seg hver gang 😊

...
16.08 | 11:28

Er det åpent fyr 25 august?

...
11.01 | 16:25

Beklager så mye! Når det gjelder November er det ikke hvert år været tillater åpent fyr, men i år var det ok, håper du kommer ved en annen anledning!

...
25.11 | 23:50

Heisann…
Berre lurer på hvorfor det ikke står "åpent fyr 26. november 2018 i oversikten?
Var innom her for ei uke siden for å sjekke.
Ser at det har vært åpent.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE